juventus ateltico cl november 450 kr betfair

Champions League – fortsättning med Kungliga oddsboosts

Spänningen i den högsta , svåraste turneringen för vinnarnas vinnare fortsätter, Champions League har bjudit på mycket fotbollsgodis hittills och den nästkommande omgången är inget undantag! PSG mot Real och Juventus mot Altetico Madrid väntar!

Vi börjar med odds och bettingtips för er!

Vi på Bettingsidor.org tippar på att du som besöker oss är sugen att läsa experternas bästa bettingtipsen med höga odds inför veckan Champions League matcher. PS. vi har även lagt in ett unikt erbjudande till våra gäster!

Bettingtips med höga odds – Real mot PSG

  • Asiatisk Handicap, PSG att vinna (2) med +0.5 hcp ger 1.62 hos Bet365. [PLACERA DITT SPEL]
  • Tror ni, likt oss, det blir många mål i matchen hittar vi över 3.5 mål till 2.38 hos Betfair.[PLACERA DITT SPEL]
  • Ni kanske är lite osäkra på vinnare i matchen, men lutar ni åt PSG att ta hem en svår bortaseger finner vi X2 dubbelchans odds till 1.57 hos WilliamHill. [PLACERA DITT SPEL]

Intressanta spelmarknader med dunder odds: Juventus – Atletico Madrid

  • Känner du dig modig och tror på en Juventus seger med ett sent mål hittar vi halvtid/fulltid odds här för X/1 till 5.00 pengarna hos Bet365! [PLACERA DITT SPEL]
  • Vi tror att denna match kommer vara en storm offensiv anstormning av Juventus, med få chanser för bortalaget. Därför tippar vi på att båda lagen inte gör mål till 1.80 gånger insatsen hos Betsson.[PLACERA DITT SPEL]
  • Är man lite osäker på seger men tror Juventus är starkare går det att spela Oavgjort inget spel med Juventusvinst till 1.45 hos Betsafe. [PLACERA DITT SPEL]

Real Madrid – PSG Inför

Inför Real Madrid mot PSG är förväntningarna stora, det är två huvudstadslag som drabbar samman och Real Madrid har inte helt kommit upp i den nivå vi är vana att se dem. Men här har de hemmaplansfördel och vi undrar om det kan räcka till att stoppa PSGs väldigt offensiva lag. Deras mannar har i år gjort 10 mål i gruppspelet utan att släppa in ett enda, inte illa pinkat! Madrid kom med sin 6-0 seger senast mot Galatasaray upp i nivå i målgörandet, men utan dessa mål var de mycket efter, vi tror att det kan bli svårt för Los Blancos när de tar sig an Paris bästa lag på San Bernabeu.

Real Madrid har trots allt verkat hitta formen på senaste tiden, och har i ligan vunnit 3 av de 5 senaste tillsammans med en oavgjord och en förlust, vi minns dock ett tveksamt 2-2 på hemmaplan mot Club Brugge och undrar därför om det ska räcka till med deras nya form. De möter ju ett lag som knappt vet om hur det är att förlora, de fick sin första förlust för säsongen för ett par omgångar sedan i den inhemska franska ligan då PSG förlorade borta mot Dijon med 2-1, laget är annars piskat att vinna och gör så hela tiden, senaste matchen lagen sinsemellan slutade med 3-0 till PSG och vi tror att denna kan bli lite jämnare ändå.

real -psg 450 kr betfair
Besök Betfair och spela PSG -Real

Juventus – Atletico Madrid Inför

I den andra drabbningen med ett lag från den spanska huvudstaden Madrid hittar Juventus mot Atletico Madrid där det är italienarna som bjuder på hemmaplan. Dem är grymt starka hemma och det är mycket som ska till om spanjorerna ska lyckas knyta åt sig 3 poäng i denna omgång. Atletico har tappat lite av vinnarformen på sistone och det är med endast 1 vinst på de senaste 5 omgångarna som går inför denna omgång. Värt att notera är dock att lagen kryssade senaste i Madrid efter en riktigt tuff drabbning, ska Atletico kunna återupprepa det på bortaplan måste de spela riktigt disciplinerat för att stå emot Juventus hemmatryck.

Juventus är obesegrade och framför allt på hemmaplan har de riktigt svårt att tappa poäng, de har övertygat där under denna säsong och senaste förlusten kom i försäsongsturneringen ICC, det var även i ICC som den senaste förlusten för denna säsong kom, och det just mot Atletico Madrid, faktum är lagen emellan så har Atletico vunnit 3 av 6 matcher och Juventus endast 1! Något intressant att ha i åtanke när man lägger sitt bet inför denna spännande match. Det är även något som reflekteras på oddsen med 2.10 i nuläget hos Bwin för Juventus att vinna. Spelvärda odds med lagens former i åtanke, men glöm inte de 6 inbördes mötena.

Vi tror att denna match kommer domineras av hemmalaget Juventus, men de möter starkt defensivt motstånd i Atletico som kommer att göra allt för att lämna Turin med minst en poäng, frågan är om de håller.

juventus ateltico cl november
Betta på Juve – Atletico hos Betfair Spelbörs

Vi hoppas du hittat några intressanta och spelvärda odds här samt en trevlig läsning, lycka till!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.