Liverpool v Napoli

Oddsboost Liverpool – Napoli (27/11-19)

Champions League spelet rullar på och det är dags för den femte omgången av matcher. Grupperna ser redan intressanta ut och vi ser många favoriter i de övre skikten för respektive grupp. En av de många spännande grupperna är grupp F där ett toppmöte nu äger rum mellan Liverpool på nio poäng, och Napoli med åtta poäng. Vi reder ut vem vi tror vinner och varför.

Oddsboost Liverpool - Napoli
Oddsboost Liverpool – Napoli

Våra tankar om matchen Liverpool – Napoli

Vi kan säga det direkt, Liverpool är ett bättre lag i detta möte. Det ser vi också om vi kikar på oddsen här nedan. Dock ska man inte på något sätt räkna ut Napoli. Statistiken och vad som presterats talar dock sitt tydliga språk. Liverpool har levererat otroligt bra och är starka på hemma plan i sina möten. De levererar nästan alltid mål när de spelar hemma och i en match som denna vore det märkbart besvärande om de inte skulle gå segrande ur mötet. Matchen kommer dock bli målrik då båda lagen är duktiga på att prestera. Vi kan tänka oss att båda lagen kommer att göra mål varför du kan leta efter bra odds på +2,5 mål.

1X2 oddsen från andra bettingsidor ger en bra hint om tippad vinnare

Spelbolag1X2
Paf1,534,505,80
Bethard1,524,606,00
Unibet1,534,606,00
Bet3651,504,336,50

Det är tydligt att man ser Liverpool som en favorit i denna match. Värt att notera är också att Mohamed Salah ska vara klar för spel till denna match. En spelare som vi gärna ser på planen för att stärka upp ännu mer. Mohamed har varit borta under ungefär sju veckor sedan han blev skadad av Hamza Choudhury i Leicester. Om Liverpool vinner matchen mot Napoli är man klara i gruppen och kan prova andra speluppsättningar mot Salzburg i den kommande matchen – vilket såklart är både smart och behagligt.

Spela med extra bra odds på Liverpool – Napoli

Du jämför säkert odds för att se var det bästa erbjudandet finns. Vid vissa tillfällen kan du dra nytta av boostade odds, även kallade utökade odds. Det är erbjudanden från spelbolag där du ännu inte är kund. Dessa är en engångsbonus som du bara kan få när du blir ny kund. Vi har tagit fram ett sådant erbjudande till dig som du hittar här längre ner. Det ger dig bättre odds än vanligt.
Liverpool som vinnare har vanligen oddset 1,56 men det boostade oddset ger dig 8.00
Napoli som vinnare har vanligen oddset 5,80 men med oddsboost får du 41,0

Så här tar du del av 888Sports oddsboost för Liverpool – Napoli

  1. Klicka på länken här.
  2. Klicka på SPELA.
  3. Lägg in dina uppgifter och skapa ett konto.
  4. Ange koden 888BO.
  5. Sätt in 100 kronor och satsa max 50 kronor på matchen och den du tror blir vinnare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.