FA-cupen - Chelsea - Liverpool - Riskfritt spel

En hungrig Klopp väntar på Stamford Bridge!

Vilken öppning på mars månad! I åttondelen av FA-cupen spelas tungviktsmötet mellan Chelsea – Liverpool på Stamford Bridge. Avspark för matchen är ikväll kl:20:45. Se matchen samtidigt som att du tar del av ett riskfritt spel från Betfair! Det riskfria spelet gäller alla nya spelare från Sverige som ännu inte har något konto hos spelbolaget.

Betfair Spelbörsen - riskfritt spel - Chelsea - Liverpool - FA-cupen
Spela utan att riskera något på FA-cupmötet!
Ta dig till erbjudandet genom att klicka på bilden!

Lägg ditt riskfria spel på supermötet i FA-cupen mellan Chelsea – Liverpool!

 1. Första steget är att skapa ditt egna spelkonto hos Betfair!

  Gå på denna länken eller klicka dig vidare på bilden ovan för att skapa ditt konto!

 2. Gör första insättningen!

  För att du ska kunna vara med och lägga ett riskfritt spel på kvällens möte mellan Chelsea – Liverpool måste du som minst sätta in 250 kr!

 3. Placera ditt bet på Chelsea eller Liverpool!

  Lägg summan 250 kr på Chelsea eller Liverpool beroende på vilket lag du tippar kommer att vinna mötet.

 4. Gick ditt bet in?

  Om du vinner på ditt spel går du bara in på ditt Betfairkonto och tar ut din vinst. Helt omsättningsfritt!

 5. Gick ditt bet inte in?

  Vid förlust av ditt spel går du bara in på ditt Betfairkonto och gör ett uttag på din insats på 250 kr utan att behöva omsätta något.

FA-cupen – cupernas cup i England

Oavsett om Klopp inte har satsat allt för hårt på de inhemska cuperna i år är han såklart väl medveten om vilken prestige det ligger i att ta hem en titel. För ligan har Liverpool redan vunnit, så kanske tänker han om i det viktiga mötet mot Chelsea. En stor anledning till det är att City titulerade sig nyligen Ligacupmästare efter att de slog Aston Villa i finalen. Klopp vill inte vara sämre än främsta konkurrenten. Därför är chansen stor att han ställer upp bästa möjliga lag på planen mot Chelsea. En FA-cuptitel smäller dessutom aningen högre än Ligacupen.

Lampard väntas gå för titeln

Chelsea har inte spelat sin bästa fotboll under de senaste matcherna och det känns inte självklart att de kommer att behålla fjärdeplatsen i ligan. För att inte gå helt lottlösa från säsongen är det därför högst troligt att de kommer gå stenhårt för FA-cuptiteln. Trots att de är tungt skadedrabbade och i en väldigt osäker form tippar vi att de inte kommer att ge upp mot Liverpool. Vi får se om det räcker hela vägen i kvällens drabbning dock. Missa inte att spela på det stora mötet mellan två av Premier Leagues bästa klubbar.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.