Europa League Malmö - Dynamo Kiev

Betta på Malmö utan att förlora!

  • Rosenberg gör sin sista hemmamatch i Malmötröjan. Hela laget kommer att hjälpa honom att göra mål. Ett spel på att han gör mål i matchen känns som en självklarhet att lägga. Vi lägger spelet hos Unibet till oddset 3.20 på att Rosenberg gör mål! [PLACERA DITT SPEL]
  • Vi spikar ettan. Malmö vinner hemma! Spelet hämtar vi hos Bethard till oddset 3.05. [PLACERA DITT BET]
  • Vi lägger spelet på att Malmö gör första målet i matchen hos NordicBet till oddset 2.21. [PLACERA DITT BET]

Rosenbergs sista match

Malmö FF har varit i rubrikerna under de senaste dagarna, men inte i de mest positiva sammanhangen. Det handlar såklart om Zlatan och hans delägarskap i Hammarby. Hela Sverige såg inte att det här skulle komma och framförallt inte supportrarna till Sveriges tredje största stad. Med Zlatan som har tagit plats i det mediala utrymmet istället för Malmö FF och deras viktiga match hemma mot Dynamo Kiev kan det här komma att betyda en positiv revansch för klubben. Det som kommer att lyfta klubben ytterligare är att de kommer att göra allt för att Markus Rosenberg ska få ett så bra avslut som möjligt.

Detta är Markus Rosenbergs sista match på hemmaplan i Malmö FF. När det kommer till hemmaplan och Malmö FF slutar det oftast med positiva siffror. På deras 22 senaste matcher på Stadion har endast en match slutat med förlust. Eftersom att Malmö har spelat klart den Allsvenska säsongen har de haft bra med tid att vila upp sig inför matchen mot Dynamo Kiev. Det ser med dessa förutsättningar väldigt positivt ut för en vinst. Om Malmö skulle vinna hemma på Stadion kan de även gå hela vägen upp till toppen av tabellen och därmed säkra slutspelsplatsen.

Spela helt utan risk på matchen!

Dynamo Kiev svaga resultat på bortaplan

Det största som har hänt klubben i modern tid är Andriy Schevchenko. Han spelade i klubben två gånger i sin karriär. Klubben är även utan hans närvaro i laget en av Ukrainas absolut bästa klubbar. De ligger för tillfället på andra plats i den inhemska ligan. Leder ligan gör Shakhtar Donetsk på 13 poäng mer. Imponerande är att de i ligan bara har släppt in nio mål på 15 spelade matcher och är därmed oerhört svåra att få hål på. I Europa League har de på 4 matcher släppt in 2 mål, båda dessa baklängesmål kom i mötena mot FC Köpenhamn.

Dynamo Kievs bortastatistik under deras senaste matcher tåls att ifrågasättas. De har nämligen inte vunnit en endaste bortamatch i Europa League. De spelade först borta mot Lugano, där det slutade 0-0. Nästa match spelade de mot Köpenhamn och lyckades peta in ett mål, men det räckte aldrig till en vinst då även Köpenhamn gjorde mål. Dessutom har de bara gjort ett endaste mål på bortaplan. Med denna svaga bortastatistik ställs de mot ett Malmö som är oerhört starka på hemmaplan. Dessutom har laget drabbats av två tunga avbräck i laget med målvakten Denys Boyko borta och backen Mykyta Burda.

Rosenberg avslutar på bästa sätt

Trots att Dynamo Kiev lyckades få med sig ett oavgjort resultat mot Köpenhamn är vi inte oroliga här. Det är för mycket som talar för att Malmö vinner. De har haft den stora fördelen av att vara fullt utvilade inför mötet. Markus Rosenberg gör sin sista match och därmed kommer hela laget att vara taggade till 1000 för att vinna. Dessutom väger fördelen av att Malmö spelar hemma in tungt. Malmö spelade även jämnt med Dynamo Kiev i bortamötet och det känns som att de är ett lag på nedgång. Vi spikar ettan på Malmö.

Europa League Betfair Malmö - Dynamo Kiev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.