champions league 27 nov

Champions League-spänningen fortsätter med extra odds

Höstspänningen i årets upplaga av Champions League är i full gång, vi har sett regerande mästarna Liverpool fortsätta vinna som om de inte vet hur man gör något annat och de andra storlagen är inte sena att utmana. I denna omgång hittar vi ett gäng superintressanta matcher, det handlar om förstaplaceringar i grupperna och viktiga lägen inför den väntande slutfasen av turneringen. Vi har i år sett flera storlag lämna mycket att önska och FC Barcelona är ett av dem lagen vi förväntar oss mer av. I denna omgång spelas det om förstaplatsen i gruppen när de tar emot Borussia Dortmund på hemmaplan.

Intressanta odds inför Liverpool – Napoli

  • Tror ni på en stor Livepool-anstormning med flera mål hittar vi Asiatisk Handicap med Liverpool att vinna med -1.5 hcp till 2.30 hos Bet365. {PLACERA SPEL}
  • Man kan även spela på de skiftande oddsen, ett odds som sänkts mycket senaste dagarna är Halvtid/Fulltidsoddsen på 1/1 där man tror Liverpool vinner båda halvlekarna, detta spelas till 2.30 hos Betfair. {PLACERA SPEL}
  • Vill man vara lite våghalsig och spela på korrekt resultat gissar vi på Liverpool-vinst i denna match. Vi tror att det kan komma att sluta 2-0 till de regerande mästarna. Spelet läggs hos Unibet till 10.00 gånger insatsen. {PLACERA SPEL}

Inför Liverpool – Napoli

Inför matchen mellan Liverpool och Napoli är frågorna många, vilka vinner gruppen? Kan Napoli mäta sig med dem regerande mästarna för att ta sig förbi det brittiska topplaget i grym form? Kommer hemmaplanen räcka för att denna gång besegra det italienska laget man förlorade mot senast?
Ja, vi vet inte men vi har några tankar inför matchen ändå. Som vi nämnde ovan har Liverpool alltså åkt på säsongen enda förlust i Champions League-gruppspelet, och det just mot Napoli när man mötte dem på italiensk mark. Man har annars varit grym stabila i både ligan och gruppspelet av Champions League, endast en förlust och en oavgjord på hela säsongen i ligan och CL.

Napoli däremot inledde säsongen mycket starkt med vinst på vinst innan de verkar ha träffat en vägg. Man har under den senaste tiden inte lyckats vinna och har endast mäktat med 4 oavgjorda i dem 5 senaste matcherna, ska det räcka till för ett Liverpool i storform är frågan? Drabbningarna sinsemellan har slutat med 2 vinster vardera samt 1 oavgjord på dem 5 senaste varav Napoli faktiskt har vunnit de 2 senaste matcherna. Lagen har endast 1 poäng emellan i gruppen och denna match kan komma att bli avgörande för förstaplaceringen.

Spännande spelmarknader med höga odds Dortmund – Barcelona

  • Vi tror inte denna matchen kommer att se ut som den senaste drabbningen, vi tror här på fler mål då båda lagen gjort en hel del kassar de senaste omgångarna. Över 2.5 mål spelas till 1.53 hos WilliamHill. {PLACERA SPEL}
  • Något vi sett hos Dortmund är att de flesta matcherna är väldigt jämna, därför kan ett handicapspel vara värt att lägga. Vi hittar Dortmund att vinna med +1.5 i handicap till 1.57 gånger insatsen hos Betsafe. 2 måls försprång ger alltså 1.57 gånger pengarna, väldigt bra odds! {PLACERA SPEL}
  • Ett riktigt intressant spel hittar vi hos Bet365 där de erbjuder hela 2.75 gånger pengarna för en Barcelona-vinst tillsammans med att båda lagen gör mål, minst sagt intressant! {PLACERA SPEL}

Inför Barcelona – Borussia Dortmund

En annan match som kan komma att avgöra förstaplaceringen i gruppen är matchen mellan den anrika storklubben Barcelona när de tar an tyskarna Borussia Dortmund på hemmaplan. Det är ett Barcelona som inte riktigt kommit upp i nivå denna säsong i CL-spelet och vi får se om de räcker till emot ett motiverat Dortmund. Barcelona kryssade senast på hemmaplan mot tjeckerna Slavia Prague till mångas förvåning, 0-0 slutade den matchen och ett så vanligtvis annars offensivt lag fick se sig mållösa på Camp Nou och har därför inför denna omgång än mer att spela för om de vill ta hem förstaplatsen i gruppen.

Hur ser framtiden ut för Dortmund?

För tyska laget Borussia Dortmund ser vi att formen är lite sisådär, de har vunnit 2 av de 3 senaste i CL där man lyckades knipa 3 poäng hemma mot Inter i senaste matchen. I ligan har de lämnat en del att önska och missade chansen att hänga på Bayern Munchen när de drabbades samman för 2 matcher sen och förlorade med 4-0. På sina 5 senaste ligamatcher har man bara lyckats vinna en gång men fått till 3 oavgjorda resultat.
Sista matchen lagen emellan slutade 0-0 och är den enda drabbning de har under de senaste 15 åren, vi får därför vänta och se hur det slutar här när tyskarna åker på sin första bortamatch i Barcelona. Det är en match med mycket att spela för, vinnaren kommer inför sista omgången liga i topp i sin grupp.

Vi hoppas du hittat några schyssta spelmarknader inför väntande Champions League-omgång, vi väntar med spänning och du gör nog likaså, lycka till! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.