betfair boostade odds real madrid bayern munchen

ODDSBOOST: Betfair bjuder 6.00 i odds på att Real avancerar till final

Det är Real Madrid som har övertaget gentemot sina tyska motståndare Bayern München inför morgondagens avgörande tack vare 2-1-segern på Allianz Arena. En finalplats i världens finaste klubblagsturnering Champions League ligger i potten. Betfair bjuder alla nya medlemmar på en fin oddsboost från 1.22 till 6.00 på att Real Madrid går vidare.

Det första mötet nere i Tyskland på Allianz Arena gick enligt planerna för Real Madrid. Trots stort bollinnehav för Bayern München matchen igenom och ett ledningsmål genom högerbacken Joshua Kimmich var det alltså Los Blancos som kunde vända och vinna. Marcelo fick på en välriktad vänsterslägga som letade sig in vid Sven Ulreichs vänstra stolpe minuten innan halvtidsvilan. Den andra halvleken var det fortsatt Bayern som hade taktpinnen men fler än ett mål blev det inte för de rödklädda denna afton. Istället var det inbytte Marco Asensio som satte matchens sista mål när han stänkte in 2-1 på kontring till fördel för spanjorerna.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Fördel Real Madrid inför returmötet på Santiago Bernabeu alltså, och alla som hakar på Betfairs oddsboost får hoppas att de håller undan imorgon. Zinedine Zidanes gubbar har gång på gång visat att de är bäst när det gäller som mest, så låt oss hoppas att de får avancera till sin tredje raka final imorgon kväll!

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMBX.
  • Placera ett spel på att Real Madrid går vidare på marknaden Går Vidare.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Om Real Madrid går vidare får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.