hammarby sundsvall oddsboost betfair

ODDSBOOST: Få sju gånger pengarna hos Betfair om Bajen slår Sundsvall

Du får 7 gånger pengarna hos Betfair om Hammarby lyckas vinna över GIF Sundsvall hemma på Tele2 imorgon eftermiddag – en höjning från 1.57. Om du inte redan är medlem hos Betfair är det alltså bara för dig att slänga dig på oddsboost-tåget!

Ska Hamad fortsätta att glänsa?

Hammarby har varit en av Allsvenskans mest underhållande lag att beskåda såhär långt in på den nya säsongen. I skrivande stund ligger de en poäng efter serieledande AIK, som dock har en match mer spelad. Vinner de imorgon går alltså Hammarby återigen upp i pole position.

Bajen har på de inledande sex omgångarna ett facit på fem segrar och en oavgjord, vilket såklart imponerar, inte minst med tanke på målskillnaden de har skrapat ihop. 15-6 står denna på och det innebär även att laget gjort flest mål i serien. Förra helgen kunde en oerhört viktig derbyseger mot Djurgården räknas in efter att vindsnabbe Pa Dibba frispelats av Jiloan Hamad på tilläggstid och lobbat in segermålet till 2-1.

Nyss nämnde Jiloan Hamad har inlett säsongen strålande och är en av de främsta anledningarna till att det gått så pass bra som det gjort för de grönklädda. Mittfältaren låg bakom båda målen i segern mot Djurgården och är nu uppe i fem mål och fyra assists på sex spelade matcher. Håller han i den formen lär han vara högaktuell för en viss Janne Andersson och VM-truppen.

GIF Sundsvall är ytterligare en positiv överraskning i årets Allsvenska. Laget, som ju blivit tippade som jumbo av både media och tränarna i Allsvenskan, har ännu inte fått syna sin första förlust. De parkerar för närvarande på sjunde plats i tabellen med nio inspelade poäng fördelat på två segrar och tre oavgjorda. Imponerande av norrlänningarna som burits fram av nyförvärven Romain Gall och Maic Sema, som tillsammans svarat för fem av lagets sju gjorda mål.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Det blir sannerligen ingen lätt match för Bajen, men nog besitter de mer kvalité än morgondagens antagonister. Så varför inte ta chansen och hänga på Betfairs oddsboost på sju gånger pengarna på Hammarby?

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMBZ.
  • Placera ett spel på att Hammarby vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Om Hammarby vinner får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.