barcelona real madrid oddsboost betfair

ODDSBOOST: Betfair delar ut grym oddsboost på El Clasico!

Ligan må redan vara avgjord, men nog finns där tändvätska så det räcker och blir över även i detta El Clasico. Det finns det även för oss oddsfantaster då Betfair ger ut en grym oddsboost på 8.00 på Barca-vinst och hela 18.00 på Real Madrid.

Fjärde mötet lagen emellan denna säsong

Detta kommer bli det fjärde och sista mötet lagen emellan denna säsongen. De första två mötena utspelade sig redan i augusti månad då de två bittra rivalerna möttes i den spanska supercupens dubbelmöte. Då var det Real Madrid som drog det längsta strået, medans Barcelona vann det första ligamötet med klara 3-0 dagen innan julafton.

Barca har som bekant redan fått lyfta La Liga-bucklan efter att ha slagit Deportivo La Coruña med 4-2 förra helgen. Sedan tidigare har de även blivit krönade som mästare av Copa del Rey efter att ha pulveriserat Sevilla med 5-0 i finalen. Nu är det sista stora hindret att slå ärkerivalerna Real Madrid innan de kan summera en fin säsong bortsett från debaklet i Champions League. Något som inte heller bör förglömmas är Blaugranas otroliga svit i La Liga. Efter 34 spelade omgångar är katalonerna alltjämt obesegrade och det skulle vara en otrolig bedrift att gå igenom ligaspelet utan en enda förlust när säsongen summeras.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Något som Real Madrid kan glädja sig åt däremot är att de är i sin tredje raka Champions League-final. Detta stod klart efter att ha slagit ut Bayern München i semifinalspelet med de sammanlagda siffrorna 4-3. Detta innebär också att Zinedine Zidane ännu inte har åkt ur Champions League sedan han tillträdde som huvudtränare för Real Madrid för drygt två och ett halvt år sedan. I ligan har det gått desto knackigare för Marängerna, men de ligger ändå på en tredje plats jagandes bakom Atletico Madrid, som är fyra poäng före med en match mer spelad.

Denna oddsboost på åtta gånger pengarna på Barca och hela 18 gånger på Real Madrid är något du inte vill missa! Krön TV-kvällen med att kamma hem extra pengar genom att ta del av denna grymma oddsboost signerat Betfair.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCA.
  • Placera ett spel på att Barcelona eller Real Madrid vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner ditt val får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.