Bild med fotboll

Oddsboost på Chelsea – Liverpool med massor av speltips

Söndagens toppmöte mellan Chelsea och Liverpool på Stamford Bridge är en perfekt värdemätare för båda lagen. I och med mötet i Liverpools fall ställs de mot säsongens riktiga första prövning på bortaplan. I Chelseas fall får de chansen att veta vad deras hemmasnickrade lagbygge av akademispelare kan åstadkomma mot den här typen av motstånd på hemmaplan. Frank Lampard behövde tid på sig att spela ihop laget. I förra veckans övertygade vinst borta mot Wolves såg det ut som att satsningen hade nått sin fulla potential. Därför kommer matchen mot Liverpool bli extremt intressant att följa.

Få en grym start med oddsboosten från 888Sport!

Oddsboost Chelsea-Liverpool
Supererbjudande i matchen mellan Chelsea och Liverpool

Såhär enkelt är det att ta del av 888Sports oddsboost i Premier League mötet mellan Chelsea – Liverpool

 1. Börja med att att skapa ett konto hos 888Sport

  Tryck på denna länk eller på bilden ovanför för att komma direkt till erbjudandet.

 2. Gör första insättningen

  På din första insättning måste du sätta in minst 100 kr.

 3. Skriv in bonuskoden

  Bonuskoden 888BO måste skrivas in när du gör första insättningen.

 4. Lägg ditt spel

  Sista och roligaste steget. Lägg ditt spel på det laget du ser som vinnare i matchen med insatsen 50 kr.

  Endast nya spelare bosatta i Sverige,+18, Regler och villkor gäller,

Speltips på dessa marknader i matchen

Chelseas form

Det har stundtals sett katastrofalt ut i säsongsinledningen. Framförallt i premiären mot Manchester United när Chelsea besegrades med 4-0 på Old Trafford. Resten av säsongen har det varit väldigt blandade insatser. Det är framförallt på bortaplan laget har höjt sig och fått med sig tre poäng mot lag som Norwich och Wolves. Det var i matchen mot Wolves som det såg ut som att motorn hade startats på riktigt. Det visade sig att mötet på hemmaplan mot Valencia i Champions League tog ner Chelsea på en nivå där man inte har en aning om var de är på väg. Chelsea har ett oerhört spännande projekt på gång som är oerhört spretigt för tillfället.

Liverpools form

Som vanligt de senaste två säsongerna har Liverpool gått fram även denna säsong som en ångvält i ligan och plöjt ner allt som har kommit deras väg. Helt ärligt har de inte ställts inför några riktigt svåra uppgifter ännu. Den enda av topp 6 klubbarna de har mött var Arsenal på hemmaplan som hängde med ett tag i första halvlek. Det är Liverpools förmåga till att ställa om så fruktansvärt snabbt i sitt spel som gör dem extremt effektiva. Det spelar inte så stor roll att nästan hela laget följer med upp och anfaller eftersom att de har Van Dijk som står längst bak och stoppar allt.

N’Golo Kanté kan vara avgörande för Chelsea i matchen

Chelsea har världens bästa defensiva mittfältare i laget som kan vinna bollen mot vilken spelare som helst i världen. Om Chelsea använder honom rätt och han lyckas bryta Liverpools anfall högt upp i banan kan det resultera i att Chelsea lyckas stoppa Liverpools dominanta offensiv. Ännu bättre för Chelsea om de lyckas få fram bollarna till snabbe och målfarlige Tammy Abraham. Då kan Chelsea på allvar ställa till med problem för Liverpool. N’Golo Kanté är tillräckligt snabb på att vända hem om det inte skulle lyckas. Om de samtidigt använder Jorginho längre bak på egen planhalva kommer defensiven att stabiliseras upp ytterligare.

Problemet är om Liverpool kommer för långt ner i banan med sina snabba omställningsspel eftersom att Chelseas backar inte har visat sig från sin bästa sida den här säsongen.

Firmino den store kreatören

En spelare som oftast glöms bort i Liverpools anfallsspel är Firmino. Han är den store osjälviske lagspelaren som levererar bollarna både till Mané och Salah. Salah och Mané har en intern strid där båda vill vara lagets främsta målskyttar. Det resulterar ibland i att de hellre skjuter själva än passar till varandra. Firmino är helt tvärtom och passar hellre, om han såklart inte har ett ypperligt läge att avsluta själv. Därför faller han ofta bort från rampljuset. Utan honom skulle inte Liverpools anfall fungera lika bra som det gör idag. Han är den bärande spelaren i anfallet.

Fem senaste mötena och hur vi tippar att matchen slutar

Sett till de fem senaste mötena har det varit väldigt jämnt mellan lagen. Chelsea har vunnit två, Liverpool har vunnit två och ett möte har slutat oavgjort. Senaste gången lagen möttes var i UEFA Super Cup finalen där matchen slutade 2-2 efter ordinarie matchtid. Det krävdes ett avgörande på straffar för att slutföra matchen. Liverpool vann straffläggningen. Inget av lagen hade på allvar kommit igång med sin säsong när den matchen spelades så det är svårt att ha den som värdemätare.

Båda lagen kommer från en varsin förlust i Champions League inför matchen. Liverpool med en svårare motståndare på bortaplan i form av Napoli där de förlorade med 2-0. Chelsea hade Valencia hemma som slutade med 0-1 till gästerna. Eftersom att det är såpass stor skillnad mellan ligan och Champions League tippar vi att det inte kommer att ha någon större påverkan på lagen inför matchen. Vi tippar att Liverpool vinner med 1-3.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.