Leicester - tottenham PL

Bettingtips med högst odds -Leicter – Tottenhamn 21/9 PL

Redan under lördagen 13:30 denna PL-helg får vi en riktigt härlig match mellan Leicester och Tottenham. Vad spelar våra spelexpert på? Kommer Son göra mål? Läs bettingtipsen här nedan.

Vilka spelmarknader bettar våra expert på?

Oddsanalys Leicester vs Tottenham Premier League

Visst är det söndagens match mellan Chelsea och Liverpool som kittlar mest i omgång 6 men Leicester mot Tottenham blir säkerligen en sevärd tillställning. Tottenham ligger trea i tabellen bakom toppduon Liverpool och Manchester City. Tredjeplatsen tog man från just Leicester som inför förra omgången låg där men en förlust mot United gör att mästaren från 2015 istället är femma i tabellen. Det är ett rejält getingbo mellan trean och sjuan där fem klubbar ligger på samma poäng.

Hur långt kan Leicester nå utan Harry Maguire ?

Leicesters säsongsinledning är förvånande bra, framförallt med tanke på att laget tappat sin store stjärna och ledare Harry Maguire. Trots detta är alltså laget med i toppen och en seger mot Tottenham skulle visa att man menar allvar. Nu tror vi Tottenham är lite för bra för att Leicester ska kunna vinna, men med tanke på självförtroende som finns i laget och den fina säsongsinledningen kombinerat med fördel av hemmaplan, tror vi att det blir en tät och jämn match. Därför väljer vi att placera ett spel på att det blir X i matchen mellan Leicester och Tottenham. Bäst odds har Betsson som erbjuder 3,65.

Betta på en målrik match – Leicester – Tottenham

Målglada historier brukar det bli när Leicester och Tottenham ställs mot varandra. 3-1, 5-4, 1-6 är bara ett axplock av några resultat de senaste interna mötena. Vi tror därför att det återigen blir en målrik tillställning och spelar därför över 2,5 mål hos Bethard då de ger bäst odds på spelet.

Son Heung-Min har varit lysande i säsongsinledningen och hittade nätet två gånger senast mot Crystal Palace. Vi tror han gör mål igen och spelar Son som målskytt hos Unibet. 

Ett tufft spelschema för båda lagen

Tottenham har haft ett tufft spelschema inledningsvis med både Manchester City och Arsenal på de inledande fem omgångarna. Man har klarat kryss mot båda lagen, istället är det hemma mot Newcastle som säsongens enda förlust har kommit. Nu studsade man tillbaka – och det med besked – senast mot Crystal Palace när slutresultat skrevs till hela 4-0.

Hemmalaget inledde strålande med fyra obesegrade omgångar men senast borta mot Manchester United blev det något för tufft för Leicester som därmed fick se förlustnollan brytas. Nu väntar återigen motstånd som förväntas vara med i kampen om CL-platserna när Tottenham kommer på besök till King Power Stadium.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.