West Ham - Manchester United

Bettingtips med höga odds| West Ham United – Manchester United Premier League 22/9

Ole Gunnar Solskjaers Manchester United siktar på andra raka trepoängaren när man åker till London för en viktig bortamatch mot ett formstarkt West Ham. 1-0-segern senast mot Leicester var oerhört viktig för United som hade tre matcher innan dess utan seger.

Vilka spelmarknader bettar vi på mellan Manchester United – West Ham?

Oddsanalys West Ham United mot Manchester United Premier League med högst odds

Manchester United kan redan glömma ligaguldet efter fem omgångar, men en plats i Champions League lever fortfarande i allra högsta grad. För det krävs det segrar mot lag som West Ham men samtidigt har ”The Hammers” inte förlorat sedan premiären och spelat fyra matcher utan att förlora. 

Lyckas Manchester United ta 3 poäng?

Nu tror vi att United lyckas bryta trenden  och kan plocka med sig alla tre poäng. Mot Leicester visade man upp en defensiv som såg lovande ut och om Lindelöf och gänget gör samma fina insats mot West Ham kommer det räcka till seger. Därför kör vi en rak 2:a hos Betfair som ger finfina 2,10 i odds.

Kan bli en målsnål match

Däremot tror vi inte på en särskilt målglad tillställning. Efter 4-0-segern i premiären mot Chelsea har United inte gjort mer än ett mål i någon match. West Ham gick mållösa av planen mot Aston Villa senast och vi tror på en målsnål match. Därför kör vi under 2,5 mål till 2,26 hos Bethard.

Det kan ta tid innan avgörandet kommer och vi tror därför att det är oavgjort i halvtid men att United vinner andra halvlek. Därför spelar vi X/2 på halvtid/fulltid och vänder oss till Mr Green då de ger 2,60.

Kan West Ham forsätta i samma riktning?

Laget som ligger åtta är just West Ham som haft en ganska bra start på säsongen. Visst de inledde med att få dunderstryk mot Manchester City med hela 0-5 trots hemmaplan, men sedan dess har laget inte förlorat en match och att vara på övre halvan är mer än godkänt för ”The Hammers”. För Man United gäller det att plocka ännu en trepoängare och visa att man är en klubb som på allvar vill tillbaka till Champions League. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.