sverige mexiko unibet

Unibet boostar Sveriges odds mot Mexiko till 10.0

Sverige möter Mexiko i Jekaterinburg i en riktig ödesmatch. Sverige går vidare vid seger medan Mexiko endast behöver oavgjort för säkrad gruppseger. Unibet boostar nu Sveriges odds till 10.0 för alla nya medlemmar.

Sveriges förutsättningar för avancemang

Sverige säkrar avancemang vid seger. Att det räcker med 1-0 har vi Heung-Min Son att tacka för, hans reduceringsmål mot Mexiko i den 93:e matchminuten visar sig vara mycket viktigt för svensk del. Om Tyskland spelar oavgjort mot Sydkorea så räcker oavgjort för oss också, däremot måste vi göra fler mål än Tyskland. Exempelvis om Tyskland spelar 1-1, så måste vi spela minst 2-2 för att säkra avancemang. Om Tyskland förlorar kan Sverige också förlora, men då måste vi antingen förlora med mindre marginal eller samma marginal men isåfall göra fler mål än Tyskland. Exempelvis om Tyskland förlorar mot Sydkorea med 0-1, kan vi förlora med ett måls marginal men isåfall exempelvis med 1-2 eller 2-3. Om vi utgår från att Tyskland vinner så är det seger som gäller för Sverige.

Spela på Sverige till 10.0 i odds

Detta talar för Sverige

Sverige gjorde en mycket fin insats mot Tyskland trots förlust, man var endast sekunder från att knipa en livsviktig poäng. Sverige kommer till matchen med bra självförtroende efter matchen mot Tyskland medan nervositet har spridit sig i Mexikos trupp. Mexiko behöver endast en poäng för att säkra gruppsegern, de kommer därför inte behöva trycka på för en seger. Mexiko kontrade sönder Tyskland och stod för en stabil insats. Det ska dock tilläggas att Tyskland hade massvis med chanser och hade med lite marginaler kunnat vinna matchen utan problem. Anledningen till att Mexiko kunde kontra var den otroligt usla balansen Tyskland hade mellan anfall och försvar, Kroos och Khedira blev överspelade hela tiden och hade ingen chans att stoppa Mexikos snabba anfallare. Sverige har mycket bättre balans i laget än vad Tyskland hade mot Mexiko. Med hårt arbetande backlinje och ett mittfält som sliter som djur kommer man att kunna styra av Mexikos anfallsspel. Mot Sydkorea som spelar liknande försvar som Sverige och Mexiko kom inte alls igenom lika mycket som man gjorde mot Tyskland. Mexiko kommer definitivt ha problem med Sveriges stabila försvar. Efter kallduschen mot Tyskland kommer ett ruskigt taggat och revanschsuget Sverige till spel.

Sverige har inga skador på ordinarie spelare och kommer med bästa möjliga elva.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Unibet genom länken i artikeln och gör en insättning.
  • Placera ett spel på att Sverige vinner matchen, aktivera oddsboosten på din spelkupong innan du lägger spelet.
  • 100 kronor är högsta kvalificerade insatsen.
  • Spelet måste placeras före matchstart

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Unibet.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 100 kronor.
  • Vinner Sverige får du vinsten i cash.
  • Detta erbjudanden går inte att kominera med andra erbjudanden.

Spela på Sverige till 10.0 i odds

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.