Bettingsidor Färjestads BK mot EV Zug

Bettingtips inför – Färjestad och EV Zug den 9/8 -2019

SHL närmar sig med stormsteg och som vi på Bettingsidor.org längtar. Inför säsongen spelas det som vanligt träningsmatcher och en av matcherna som blir extra spännande är den mellan Färjestad och EV Zug från Schweiz. Färjestad nådde semifinal förra säsongen och förväntades gå till final mot Frölunda men en märklig semifinalserie gjorde att Karlstads stolthet föll i match 7 trots fördel av hemmais. Nu i år satsar Färjestad stort på att ta revansch att nå final i SHL och vad kan då vara bättre än att träningsspela mot ett lag som spelade final förra året.

EV Zug från alplandet nådde nämligen final i en schweiziska hockeyligan. Efter att ha vunnit första finalmötet mot Bern förlorade man i fyra raka matcher och därmed blev det ingen titel för Schweizarna. Laget inledde denna säsongen med att träningsspela mot sin egen akademi och vann föga förvånande även om siffrorna kanske blev högre än förväntat med 10-1. Nu är det ett tuffare prov när Färjestad väntar på bortais även om det kanske inte kokar på arenan som det brukar när Färjestad spelar ishockey.

Betting inför Färjestad vs Zug

Bettinganalys Färjestad vs Zug

Det är kul att Färjestad valt att träningsspela mot ett lag utanför Sveriges gränser. När vi redan har 52 grundserieomgångar per lag i SHL behöver inte träningsmatcherna också vara mellan lagen i ligan. Färjestad har insett detta och valt att träningsspela mot fjolårstvåan från Schweiz, EV Zug. Motståndaren nådde final förra säsongen men föll mot Bern från huvudstaden med 4-1 i matcher.

Färjestad nådde semifinal och alla trodde att de skulle avgöra i match 7 mot Djurgården på Löfbergs Lila Arena i Karlstad. Men fansen fick lämna besvikna när DIF vann med 4-1. Nu jagar Färjestad revansch och en plats i finalen men säsongen är lång och man måste prestera jämnt för att ligga med i toppen och få bra seedning inför slutspelet.

Denna matchen tror vi Färjestad ska klara av att vinna då det visat sig att svenska lag ofta är något vassare än våra kompisar från alplandet. Därför tror vi att Färjestad kommer att vinna denna matchen och med bra odds hos Betsson tvekar vi inte utan placerar en rak 1:a på oddskupongen.

4-1 vann Färjestad med senast när lagen möttes. Det var visserligen sex år sedan men säger ändå något om styrkeförhållandena mellan lagen. Träningsmatcher brukar också vara ganska avslappnande vilket kan leda till att det blir mycket mål om försvaret inte ligger rätt. Över 3,5 mål spelar vi också med anledning av detta.