Bayern Munchen Roda stjarnan CL

Bettingtips & högst odds – Bayern Munchen – Röda Stjärnan 18/9

Champions League är tillbaka med besked och en match vi verkligen ser fram emot är Bayern Münchens möte med Röda Stjärnan från Belgrad i Serbien. Tyskarna är solklara favoriter till oddset 1,06 hos Bet365 och Bayern ska inte ha något problem att plocka en klar trepoängare i premiären av grupp B som också innehåller Tottenham och grekiska Olympiakos.

Bettingtips Bayern München – Röda Stjärnan – Grupp B Champions League med högst odds

Odds och betting analys Bayern München – Röda Stjärnan

Bayern München har inte haft en lysande start på säsongen men jämfört med förra säsongens inledning är årets säsongsöppning magnifik. Två vinster och två kryss är inget som får fansen att jubla men man är obesegrade efter fyra matcher och har två poäng upp till Red Bull som leder serien. 

Nu väntar gruppspelets förmoda slagpåse Röda Stjärnan på hemmaplan i en match som bara ska kunna sluta på ett sätt. Är det något Bayern kan är det att göra många mål mot svagt motstånd på Allianz Arena. Verkligen ingenting tyder på att det skulle bli annorlunda ut. Röda Stjärnan överraskade förra säsongen men det var på hemmaplan. På bortaplan tog man inte en poäng och fick dunderstryk i samtliga matcher. Vi tror på något liknande borta mot Bayern München och spelar därför Bayern som segrare av båda halvlekarna. Bäst odds ger Betfair då de har 1,33. 

Robert Lewandowski brukar prestera riktigt bra fotboll och framförallt hittar han målet enkelt. Vi tror att han kommer att göra mål mot Röda Stjärnan och därför spelar vi honom som målskytt hos Unibet.

Många mål är också något vi tror på då Bayern brukar ösa in mål mot svagt motstånd på hemmaplan. Därför kör vi också ett bet på över 4,5 mål och vänder oss till Betfair som erbjuder 2,75. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.