Sverige möter Färöarna i EM 5/9 -19

Betting och oddstips inför mötet mellan Sverige Färöarna 5/9 -19

Sveriges jakt på EM är åter igång när Färoarna och Norge väntar i en viktig landslagssamling. Först ut är en resa till Torshavn för Janne Anderssons mannar och det är ett sargat svenskt landslag som måste ta tre poäng mot jumbon i gruppen. Eftersom både Ludvig Augustinsson och Martin Olsson saknas i truppen har Niklas Hult kallas in och lär få starta. I övrigt saknas långtidsskadade Victor Claesson.

Utöver det är John Guidetti inte önskad i Alaves, Marcus Berg har blivit kallat för ett träd i Krasndar och har gjort ett mål i landslaget under VM, Nations League, träningsmatcher och EM-kval – totalt. Frågan är om Janne vågar peta sin trotjänare och köra med betydligt hetare Alexander Isak och Robin Quaison eller om Berg får springa sig trött i 60 minuter för att sedan bli utbytt.

Speltips Sverige -Färöarna högst odds

Oddsanalys inför Sverige mot Färöarna

Sverige ska inte ha några problem med att besegra Färöarna även om matchen spelas på plast. Janne Andersson är inte en man som det känns kommer underskatta sina motståndare och därför finns det ingen anledning till oro. Färöarna förlorade till och med mot Malta, står på 0 poäng och ligger sist i gruppen. Sverige måste bara plocka tre poäng mot ett svagt motstånd.

Alexander Isak och Robin Quaison känns oerhört heta som en anfallsduo men frågan är om inte Andersson spelar säkert och väljer Marcus Berg. Senaste samlingen var det Quaison som fick chansen bredvid Berg och vi tror han får chansen även denna gången. Mot ett lag som Färöarna ska Quaison kunna hitta målet och vi spelar honom som målskytt till 2,12 hos Unibet.

Med tanke på motståndet borde det bli en del mål. Hemmalaget läcker likt Edward Snowden och kommer att få det tufft att hålla tätt. Samtidigt har Sverige inte heller något drömförsvar. Ordinarie vänsterback är borta. Lagkaptenen Andreas Granqvist är starkt ifrågasatt och har inte hållit landslagsnivå sedan återkomsten till HeIF. Victor Nilsson Lindelöf har fått lägst betyg i laget av lokaltidningen Manchester Evening News de två senaste matcherna men håller ändå en högre nivå en alla andra och presterar alltid i landslaget. Men Sveriges försvar är långtifrån optimalt och vi tror det kan leda till ett insläppt mål och vi spelar att båda lagen gör mål samt över 3,5 mål hos Bet36 och Unibet.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.