CS go bettingsidor.org

E-sport Counter Strike GO – betting & odds

För CS:GO matcherna som börjar Tisdag 24 e mars 18.00 – se denna artikel eller klicka här för att komma direkt till Betsson och alla matcher.

Betta på CS:GO

Betsson erbjuder fina odds!

Astralis vs. Vitality

Matchstart: 22.00 Odds hos Betsson: Astralis 1.25 Vitality 3.55

I de flesta matcher som spelas på tisdag är det rätt så jämna odds, speciellt de matcher som spelas klockan 18. De matcherna hittar du här. Detta är den matchen som urskiljer sig mest. Det betyder att det finns en chans här att tjäna mer pengar! Skulle Vitality ta hem matchen så betyder det att du får 3.55 gånger pengarna. Team Vitality är ett lag som består av 6 fransmän. För ca en månad sedan, den 25 e februari, var senaste gången de mötte Astralis och de förlorade då med 0 : 2.

När det kommer till Astralis är det ett gäng Danskar som har  vunnit alla möjliga turneringar och dragit hem en prissumma på $8,112,634. Sjukt mycket pengar. Allt pekar åt att dom kommer vinna matchen, så det är det säkra bettet, men vill du ha chans att vinna mer pengar, men med mindre sannolikhet, så ska du satsa på Vitality.

Ninjas in Pyjamas vs. ENCE

Matchstart: 22.00 Odds hos Betsson: Ninjas in Pyjamas 1.42 ENCE 2.65

Här har vi våra kära svenskar, Ninjas in Pyjamas. Och som det ser ut på oddsen så kommer dom att vinna den här matchen. Även denna matchen bjuder på relativt ojämna odds om man jämför me de andra omgångarna som spelas idag. Så man kan nästan vara helt säker på en vinst av våra svenska killar. Detta lag har funnits sedan 2000. ENCE är från grannlandet Finland. De har förlorat de 6 senaste matcherna de har spelat. Så många förluster i rad riskerar, för svenskarna, att de gör en hård omladdning och kommer igen starkare, och vinner. Eller så har dom en dålig streak och kommer att förlora även denna matchen, som oddsen säger.

Godsent vs. Team Spirit

Matchstart: 22.00 Odds hos Betsson: Godsent 2.00 Team Spirit 1.72

Jämnaste matchen som spelas 22.00 är denna. Här är det inte stora marginaler i oddsen, så denna match är lite svårare att avgöra vem som kommer vinna. Oddsen pekar på att Team Spirit går vinnande ur denna kamp, även om de inte är stor skillnad. Även Godsent är ett svenskt lag, men till skillnad från Ninjas in Pyjamas som enbart består av svenskar, är Godsent mixade nationaliteter. Tyskland, Slovakien, Sverige, Finland och Montenegro är de länder som presenteras. Team Spirit har vunnit de två senaste matcherna mot Godsent, och är i dagsläget ärligt talat mer troliga vinnare. Men det är som sagt var jämt. Team Spirit är ett ryskt lag med en spelare från Ukraina. Tyvärr tror vi på en förlust för Godsent här, precis som experterna säger.

Betta på andra Esport marknader

Dessa oddsen som presenteras här är på vilket lag som vinner matchen. Men det finns även andra saker att betta på. Klicka in direkt på Betsson här för att komma till samtliga odds. Förutom Matchvinnare kan du kan bland annat betta på –  Banor Handikapp, Antal Banor och Map 1 – Vinnare.

Oddsa CS:GO hos Betsson

Lägg spel på andra marknader

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.