big brother

Big Brother 2020 – vi tippar vinnaren!

Ett av de svensk tv historias mest omtalade dokusåpor är tillbaka – Big Brother 2020! Läs om Big Brother deltagarna, hur vinnaroddsen ser ut, vart man kan streama Big Brother samt vad man finner för Big Brother 2020 odds. Vi täcker allt här i denna text!

Big Brother 2020 odds

Hitta din favorit att lägga spelet på

Big Brother odds 2020

Vem vinner Big Brother 2020 egentligen? Det är en befogad fråga – speciellt som den på förhand tippade favoriten youtubern Antonia Johnson blev utröstad av tittarna, trots att många hade tippat henne som favorit till att ta hem hela Big Brother 2020.

Om vi kollar Big Brother odds hos Betsafe, så ser de i dagsläget ut såhär: 

Betting Big Brother – Hur går det till?

Att betta på Big Brother är inte bara enkelt – det ger också lite extra spänning till avsnitten. Såhär gör du för att hitta Big Brother odds 2020, och betta på dessa hos Nordicbet.

  • Gå till Nordicbet vi länken här.
  • Skapa ett konto med hjälp av ditt BankID
  • Gå till Odds > Tv-program > Sverige > Big Brother
  • Välj din favorit och lägg ditt bett

Big Brother veckofinal 6 April

Efter 50 dagar i huset blev det till slut Daniel Glasman som fick lämna. Det var andra veckan i rad som Glasman hängde löst och den här gången valde tittarna annorlunda när de istället ville ha kvar Lennie Hansson som också hängde löst. Det gjorde även Jasmine Armstrong men Martin Forstén som hade vunnit veckans makttävling hade möjligheten att rädda henne vilket han också gjorde. Därmed går vi nu in i andra halvan av Big Brother då Glasmans uttåg också markerade att programmet är halvvägs.

Vad händer tills nästa veckofinal?

Denna vecka är det skräckvecka i Big Brother och för första gången ska deltagarna tävla individuellt i programmet. Efter att ha vunnit skräcklådan är Lennie Hansson immun inför kommande måndagsfinal. Ytterligare en person kommer att sitta säkert inför veckofinalen och när deltagarna hade bestämt vilka de ville blockera från immunitet var det endast Julia Löfgren och Martin Forsten kvar. Någon av dessa två deltagare kommer att sitta säkert och det är tittarna som avgör vem.  

Skräckveckan i Big Brother huset

Skräckveckan gör att deltagarna lär vara på tårna under veckan och det har redan bjudits på en del skratt men också drama som sig bör under en BB-vecka. Bland annat har det varit attacker på Jasmine Armstrong och Marin Forsténs förhållande. Mergim Feka och Amilia Stapelfeldt riktade hård kritik mot paret och sa att de bara ”hånglar hela jävla tiden” Om kärleksparet är kvar efter måndagsfinalen återstår att se.

Odds vinnare av Big Brother från Betsson

Måndagsfinalen 30/3

Spänningen är olidlig inför kvällens veckofinal där ytterligare en deltagare ska röstas ur programmet. Vägen fram till finalen har som vanligt varit kantad av såväl storbråk som påhopp. Nu är det dags för tittarna att avgöra vem som blir näste person att lämna huset. 

Tårar och attacker

Victoria Klöfver Rama är en person som skapat rubriker under veckan. I fredags hamnade hon och Alex Manzizila i storbråk efter att Alex tyckt att Victoria i flera dagar kommit med spydiga kommentarer mot andra deltagare i huset. Efter bråket började Victoria att gråta men fick tröst av Amilia Stapelfeldt. Just Amilia och Victoria hamnade också i konflikt med Sami Jakobsson då de tyckte att han inte ansträngde sig tillräckligt på tävlingarna. Det gick så långt att Amilia uppmanade Sami att åka tillbaka till Köping.

Odds näste deltagare att bli eliminerad från Betsson

Det verkar bli Daniel Glasman som blir näste person att lämna huset. Oddsen talar för detta i allra högsta grad.

Odds vinnare Big Brother 2020 från Betsson

Vem vinner Big Brother 2020?

Vem som vinner hela faderullan är så klart svårt att sia om redan nu – men oddsen brukar ge en god hint om hur läget ser ut. Sami har länge varit favoriten, och hans odds är relativt låga redan nu, trots att det är drygt 2 månader kvar tills finalen sker. Saker och ting kan såklart hinna ändras innan dess, och i takt med att vi blir allt säkrare på vinnaren, brukar också oddsen på favoriterna sjunka drastiskt. Det kan därför vara smart att lägga dina bets så tidigt som möjligt, om du redan nu bestämt dig för vem du tror kommer stå som slutlig segrare av Big Brother 2020. 

Lenni & Glasman –hur långt når de?

Förutom Sami, så har även Lennie av någon märklig anledning fått väldigt låga odds. På tok för låga om ni frågar oss, och vi tror inte att han är någon stark kandidat till segern. Daniel Glasman är en luring, som hamnat lite i skymundan – till stor del på grund av sin vänskap med Sami, där han helt enkelt blir ganska färglös vid sidan av Samis karaktär. Vi tror dock att den som har Glasman som favorit, eventuellt kommer att kunna få följa honom en bra bit in i programmet. Hur länge återstår att se, men vi skulle tippa på att han kommer vara en av de sista deltagarna att få lämna huset – och en vinst känns inte som en helt orimlig tanke. 

Regler i Big Brother

Bortsett från att du inte får bryta mot svensk lag i programmet, så har du egentligen bara en regel att förhålla dig till. Denna regel är att inga andra regler gäller, än de som produktionen sätter. Och dessa regler är galet opålitliga – vad som gäller ena dagen, kan snabbt ändras till nästa dag. Med andra ord är de regler Big Brother har ingenting som är hugget vare sig i sten eller bark – snarare skrivet i sand vid strandkanten en blåsig dag. 

Vad vinner man i Big Brother?

Den deltagare som lyckas med bedriften att stanna kvar i huset i 100 dagar – vilket ju är vad som krävs för att vinna hela såpan – kommer inte bara att kunna titulera som som vinnare av Big Brother 2020 – utan också som miljonär. Den som går hem med vinsten, går nämligen hem en miljon kronor rikare. 

Spela på vinnaren

Oddsa på Big Brother vinnaren

Hur röstar man på Big Brother?

Röstningar i Big Brother sker via de appar som Cmore och TV4play tillhandahåller. Du måste vara inloggad på ditt konto i appen, och omröstningarna hittar du alltid på Big Brothers startsida i appen. 

Det är endast en röst per konto och app som gäller för varje omröstning. 

Deltagare Big Brother 2020

Alex Manzizila – arbetar som stödlärare. Svår att få grepp om med vissa växlingar i sin personlighet. Mestadels relativt lugn. 

Amilia Stapelfeldt – arbetar som talangscout. Kommer med stor sannolikhet att bli involverad i kärleksdrama mellan Martin och Jassie. 

Antonia Johnson – utröstad av tittarna, till mångas stora förvåning. 

Daniel Glasman – kommunikatör och nattklubbsarbetare. Med tanke på den sistnämnda jobbtiteln motsvarar han inte våra personlighetsmässiga fördomar. Timid och stillsam typ.

Lisa Engh – utröstad av tittarna.

Isabel Pereira – lämnade tidigt pga regelbrott.

Jasmine Armstrong – jobbar i butik och som lärarvikarie. Kommer eventuellt att få dåligt med lärarjobb efter detta. Gapig personlighet, bitvis hygglig.

Julia Löfgren – egenföretagare som driver en egen nagelsalong. Stark vilja och personlighet, och är upplyftande ärlig, på gränsen till burdus. 

Kim Kamal – lämnade tidigt pga regelbrott.

Mergim Feka – arbetar som bartender och lagerarbetare, och beter sig precis som vi förväntar oss av den stereotypa bartendern. Dramatisk och konfliktsökande. 

Patrik ”Patzy” Svensson – lämnat av medicinska skäl.

Sami Jakobsson – raggare och lastbilschaufför. Sami drog stora rubriker redan innan programmet startade, på grund av sitt dekadenta leverne. Han sig dock vara en underhållande typ, och är i dagsläget stark favorit till segern. 

Jessica Pamlin – lämnade showen av personliga skäl.

Lennie Hansson – arbetar till vardags som inköpare, och är ungefär lika spännande som hans jobbtitel låter. Väldigt sympatisk dock. 

Martin Forsten – uppfyller drömmen om den sexiga snickaren. En storfavorit bland tjejerna, och kommer eventuellt ha gått laget runt innan säsongen är slut. Just nu håller han ihop med Jasmine. 

Victoria Klöfver Rama – flygvärdinna med en otrolig social kompetens. Kom in sent, men fann sig snabbt en plats i gänget. Kul tjej. 

Joakim Lundell – gästspelade i några dygn i Big Brother huset, men fick sedan lämna, då han agerade mullvad. 

Frida Skoglund – kom in sent i huset. Jobbar med vin, och det är också detta hon kommer att sakna mest i huset. Ganska beige tjej som inte riktigt kommit in i gänget. Sämst odds av alla för tillfället. 

Philip Weselhoff – kom in sent, och blev tidigt utröstad av tittarna

Big Brother 2020

Vem är din favorit Big Brother deltagare?

Om Big Brother

Big Brother är en realitysåpa som stänger in ett antal deltagare tillsammans i ett hus. Varje vecka sker en omröstning där en deltagare röstas ut av tittarna, och därmed får denne lämna huset. Målet är att bli siste man kvar i huset – och hela Big Brother säsongen är klar på 100 dagar. 

Under tiden deltagarna befinner sig i huset kommer dessa att filmas live 24/7, och det bästa som hänt varje dag kommer därefter att klippas ihop till ett entimmesavsnitt som sänds på kvällen. 

Big Brother sändes för första gånger i Sverige år 2000 och ses av många som urmodern till alla realitysåpor som sänds idag. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Det är få vinnare som gjort något betydande avtryck bland våra små grå, och den enda Big Brothervinnaren som egentligen är värd att nämna är Carolina Gynning. Hon vann den fjärde säsongen av Big Brother, år 2004, och har sedan dess fått en fin karriär och gjort sig ett stort namn i Sverige, både som modell, programledare och designer/konstnär. 

FAQ – Big Brother

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna kring Big Brother, vi hoppas du hittar svaret på just din fråga!

När och var sänds Big Brother?

Tisdagar-Söndagar kl 19.00, och Måndagar kl 21.00 (veckofinal) i TV4play, Cmore och Sjuan. Det går även att streama live dygnet runt, för den som har ett konto hos Cmore. 

Kostar det något att rösta?

Nej, all röstning är gratis, och sker via TV4play och Cmores appar. 

Kan jag betta på Big Brother?

Ja, du finner Big Brother odds 2020 hos bland annat Betsafe. Mer om detta ovan. 

Kommer det att släppas någon Big Brother låt i år?

Inget säkert, men självklart något vi hoppas på!

Vem vinner Big Brother?

NordicBet logga

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.