big brother

Hon vinner Big Brother 2021 enligt oddsen

Årets omgång av Big Brother är i full gång, och vi är just nu drygt halvvägs genom säsongen. Det har i vanlig ordning varit en intensiv start, där deltagare har röstats ut och fyllts på i en hisnande fart – och en deltagare har till och med fått lämnat programmet utan att ha blivit utröstad på grund av att hon vid upprepade tillfällen brutit mot husets regler.
Här kommer en update om vad som hänt sedan starten – tillsammans med tips om vem som vinner Big Brother 2021 enligt bettingbolagen.

Originaldeltagare svenska Big Brother

 • Katti Göransson 58 år från Bromölla: Arbetar som undersköterska och körledare
 • Judith Nodby 27 år från Stockholm: Arbetar som kyltekniker
 • Nardos Alberto 23 år från Solna: Arbetssökande
 • Stephanie Harvey 26 år från Sundbyberg: Arbetar som brevbärare
 • Therese Skog 30 år från Stockholm: Arbetar som handläggare på Örebros Universitet
 • Emelie Svensson 24 år från Ystad: Studerar
 • Joel Kosari 20 år från Umeå: Arbetar som butikssäljare
 • Pedram Aghabeh 25 år från Upplands Väsby: Arbetar som IT-konsult
 • Luis Lindberg 47 år från Borås: Arbetar på fritidspedagog
 • Simon Ejdertoft 26 år från Stockholm: Arbetslös
 • Jesper Fröidh 42 år från Ängelholm: Arbetar som fritidspedagog. Kom in från husbilen
 • Pontus ’Ponne’ Andersen 30 år från Malmö: Arbetar som musiker. Kom in från husbilen

Nya deltagare Big Brother 2021

 • Tanja Ingebretsen Kallin 22 år från Vänersborg: Arbetar som butiksbiträde. Kom in i huset dag 10
 • Adrian Podsiadly 30 år från Lund: Arbetar som säljare. Kom in i huset dag 11
 • Madelene Billman 33 år från Falköping: Arbetar som stylist. Kom in i huset dag 26
 • Alexander Eklund 23 år från Eskilstuna: Arbetar som musiklärare. Kom in i huset dag 32
 • Jaqueline Lysholm 25 år från Huddinge: Yrkesstatus oklar? Kom in i huset dag 29
 • Dennis ’Dompa’ Asteson 30 år från Solna: Arbetar som säljare. Kom in i huset dag 41
 • Mergim Feka 22 år från Hässleholm: Arbetar på laget. Kom in i huset dag 43
 • Julia Löfgren 31 år från Haninge: Arbetar i djuraffär och med att göra naglar. Kom in i huset dag 43
 • Victoria Klöfver Rama 23 år från Sundbyberg: Yrkesstatus oklar. Kom in i huset dag 34

Big Brother 2021 odds

Hitta din favorit att lägga spelet på

Big Brother odds 2021

Vem vinner Big Brother 2021 egentligen? Det är en befogad fråga – speciellt som den på förhand tippade favoriten youtubern Antonia Johnson blev utröstad av tittarna, trots att många hade tippat henne som favorit till att ta hem hela Big Brother 2021.

Om vi kollar Big Brother odds hos Betsafe, så ser de i dagsläget ut såhär: 

Betting Big Brother – Hur går det till?

Att betta på Big Brother är inte bara enkelt – det ger också lite extra spänning till avsnitten. Såhär gör du för att hitta Big Brother odds 2021, och betta på dessa hos Nordicbet.

 • Gå till Nordicbet vi länken här.
 • Skapa ett konto med hjälp av ditt BankID
 • Gå till Odds > Tv-program > Sverige > Big Brother
 • Välj din favorit och lägg ditt bett

Vilka deltagare har lämnat Big Brother-huset?

Det har hunnit vara sex veckofinaler, vilket borde innebära att också sex deltagare lämnat huset. I sann Big Brother-anda stämmer detta såklart inte, och det totala antalet deltagare som lämnat dokusåpan är idag sju stycken. Detta beror på att sex deltagare blivit utröstade – en i varje veckofinal – men det är också en deltagare som fått lämna huset på grund av att denne upprepade gånger brutit mot husets regler.

Deltagare som fått lämna i veckofinalerna

 • Jesper Fröidh – lämnade dag 15
 • Luis Lindberg – lämnade dag 22
 • Therese Skog – Lämnade dag 29
 • Pontus ’Ponne’ Andersen – lämnade dag 36
 • Katti Göransson – Lämnade dag 43
 • Alexander Eklund – lämnade dag 50

Tårar och attacker

Victoria Klöfver Rama är en person som skapat rubriker under veckan. I fredags hamnade hon och Alex Manzizila i storbråk efter att Alex tyckt att Victoria i flera dagar kommit med spydiga kommentarer mot andra deltagare i huset. Efter bråket började Victoria att gråta men fick tröst av Amilia Stapelfeldt. Just Amilia och Victoria hamnade också i konflikt med Sami Jakobsson då de tyckte att han inte ansträngde sig tillräckligt på tävlingarna. Det gick så långt att Amilia uppmanade Sami att åka tillbaka till Köping.

Det verkar bli Daniel Glasman som blir näste person att lämna huset. Oddsen talar för detta i allra högsta grad.

Odds vinnare Big Brother 2021 från Betsson

Så – vem vinner Big Brother 2021?

Om vi får tro på bettingbolagen är det ingen mindre än det 22-åriga butiksbiträdet Tanja Ingebretsen som kommer vinna Big Brother 2021. Hon kom in i huset relativt tidigt – dag 10 gjorde hon entré i BB-huset – och det brukar ofta vara till en fördel att vara med från ett tidigt skede eftersom tittarna hinner lära känna deltagaren bättre då. Som favorit nummer två till segern hittar vi en av originaldeltagarna – den 26-årige Simon Ejdertoft. En seger vore nog väldigt välkommen för hans del, eftersom han per idag är arbetslös – vinnaren av hela såpan går ju trots allt hem en miljon kronor rikare. Detta gällde dock inte förra årets vinnare, Sami Jakobsson, han hade nämligen så mycket skulder att hela hans vinstsumma gick direkt till Kronofogden. 

Regler i Big Brother

Bortsett från att du inte får bryta mot svensk lag i programmet, så har du egentligen bara en regel att förhålla dig till. Denna regel är att inga andra regler gäller, än de som produktionen sätter. Och dessa regler är galet opålitliga – vad som gäller ena dagen, kan snabbt ändras till nästa dag. Med andra ord är de regler Big Brother har ingenting som är hugget vare sig i sten eller bark – snarare skrivet i sand vid strandkanten en blåsig dag. 

Hur röstar man på Big Brother?

Röstningar i Big Brother sker via de appar som Cmore och TV4play tillhandahåller. Du måste vara inloggad på ditt konto i appen, och omröstningarna hittar du alltid på Big Brothers startsida i appen. 

Det är endast en röst per konto och app som gäller för varje omröstning. 

Deltagare som lämnat på grund av regelbrott

Under dag 43 i huset kom Victoria Klöfver Rama in i huset, tillsammans med Julia Löfgren och Mergim Feka. Den som har koll på årets BB-deltagare – de flesta är ju om inte kända så åtminstone ökända sedan innan – vet att Victoria och Mergim är såta ovänner redan utanför huset. Det skulle därför inte dröja alls länge efter deras entré i huset förrän det första bråket var i full gång och därefter har det pikats och argumenterats om allt mellan himmel och jord mellan dessa två. Eftersom Victoria haft svårt att hålla sin frustration på en rimlig nivå har det ibland slunkit ut vissa kommentarer som inte är helt enkla att överse ens i Big Brother. Det gick till slut så långt att Victoria fick lämna huset efter en vecka, på grund av upprepade regelbrott samt integritetskränkande beteende. Hon äntrade därmed huset dag 43 och lämnade dag 50 – det blev en kortvarig session i årets BB för Victoria Klöfver Rama.

Temaveckor – både älskat och hatat

Som vanligt har det genomförts temaveckor i huset – ett koncept som har både älskats och hatats av deltagarna, beroende på vilket tema som har varit. Till exempel har de haft skolvecka, hälsovecka och militärvecka. Det är kanske framförallt den sista av dessa som skapat stora motsättningar i huset – och med god anledning. Tittarna har fått välja ut två deltagare som sitter säkert och som under militärveckan ska få agera diktatorer. En av dessa är Nardos – BB-husets kanske absolut starkaste personlighet i år, på gott och ont – och hon har helt klart gått all in som diktator. Hon har styrt och ställt med deltagarna i huset som att hon inte gjort annat i hela sitt liv och detta är något som högst troligt kommer slå tillbaka rejält – för det är många deltagare som är trötta på Nardos och hennes stenhårda styre. Nardos å andra sidan verkar vara relativt oförstående inför sina BB-kamraters ilskna reaktioner och tycker att det är konstigt att de inte ser skillnad på hennes tilldelade roll som diktator i temaveckan och vem hon är egentligen. Huruvida Nardos personlighet går hand i hand med en diktators personlighet låter vi vara osagt – vi tycker iallafall att det ska bli sjukt spännande att få se hur detta debacle kommer sluta.

Om Big Brother

Big Brother är en realitysåpa som stänger in ett antal deltagare tillsammans i ett hus. Varje vecka sker en omröstning där en deltagare röstas ut av tittarna, och därmed får denne lämna huset. Målet är att bli siste man kvar i huset – och hela Big Brother säsongen är klar på 100 dagar. 

Under tiden deltagarna befinner sig i huset kommer dessa att filmas live 24/7, och det bästa som hänt varje dag kommer därefter att klippas ihop till ett entimmesavsnitt som sänds på kvällen. 

Big Brother sändes för första gånger i Sverige år 2000 och ses av många som urmodern till alla realitysåpor som sänds idag. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Det är få vinnare som gjort något betydande avtryck bland våra små grå, och den enda Big Brothervinnaren som egentligen är värd att nämna är Carolina Gynning. Hon vann den fjärde säsongen av Big Brother, år 2004, och har sedan dess fått en fin karriär och gjort sig ett stort namn i Sverige, både som modell, programledare och designer/konstnär. 

FAQ – Big Brother

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna kring Big Brother, vi hoppas du hittar svaret på just din fråga!

När och var sänds Big Brother?

Big Brother sänds varje måndag klockan 21 och övriga dagar kl 19. Du kan se programmet på sjuan, Tv4 Play och CMore. Tisdagar till torsdagar kommer det vara studiosnack, medan fredagar till söndagar kommer innehålla sammanfattningar från veckan som gått i huset.

Kostar det något att rösta?

Nej, all röstning är gratis, och sker via TV4play och Cmores appar. 

Kan jag betta på Big Brother?

Ja, du finner Big Brother odds 2021 hos bland annat Betsafe. Mer om detta ovan. 

Kommer det att släppas någon Big Brother låt i år?

Inget säkert, men självklart något vi hoppas på!

Vem vinner Big Brother?

NordicBet logga

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.