ESL pro league

ESL PRO – Vilka matcher rekar vi? Odds & Tips hittas här

ESL PRO fortsätter och under onsdagen och torsdagen är det sex spännande matcher att se fram emot i jakten på topplaceringen som tar lagen vidare till nästa omgång. Alla matcher under ESL PRO går att streama hos Twitch utan kostnad. 

Betta på ESL PRO

Hitta fina odds hos Unibet

mousesports vs TyLoo

Bägge dessa lag är i stort behov av seger där TyLoo har haft mest motgångar med tre av tre förluster. Mousesports har visserligen vunnit en och förlorat en match men nog kan vi ha högre förväntningar på världsfyran? Att mouesports vinner denna match är givet men oddsen 1,06 har inte direkt något spelvärde. Därför får vi tänka om och väljer istället ett spel med karthandikapp för att få upp oddsen något på mousesports. 

Speltips: Vi spelar karthandikapp på mousesports -1,5 och får oddset 1,32 hos ComeOn

G2 vs Virtus.pro

G2 är tävlingens utropstecken hittills och har demolerat TyLoo och FaZe Clan utan någon direkt spänning. Motståndaren under onsdagen är Virtus.pro som också bör besegras vilket oddsen är tydliga med. OG är förmodligen det enda laget som kan hindra G2 från att plocka hem gruppsegern men mot Virtus.pro blir det givetvis seger om G2 inte kollapsar totalt men det känns osannolikt. G2 har något stort på gång vilket de lär fortsätta bevisa under detta möte. 

Speltips: G2 vinner över Virtus.pro till oddset 1,29 hos Unibet.

Evil Geniuses vs FURIA

Brasilianska FURIA har överraskat positivt genom att vinna sina två inledande matcher. Nu krävs det att man fortsätter prestera maximalt då laget är klara underdogs inför matchen mot Evil Geniuses. Skulle FURIA lyckas skrälla kan man mycket väl vinna grupp D men enligt oddsen blir det Evil Geniuses – rankade sjua i världen – som vinner matchen. Evil Geniuses vann dessutom mot FURIA när lagen möttes i oktober och vi tror att historien upprepar sig under onsdagen.

Speltips: Evil Geniuses vinner mot FURIA till oddset 1,41 hos Bet365.

Virtus.pro vs OG

OG jagar gruppsegern och mot gruppens slagpåse Virtus,pro ska det bara kunna sluta på ett sätt. Virtus.pro har gått tolv raka matcher utan seger medan OG tvärtemot visat upp en strålande form och vunnit mot såväl TyLoo som mouesports. Ingenting tyder på att den fina formen skulle avta, snarare tvärtom och om NBK-, valde, Aleksib och de andra stjärnorna i OG har en vanlig dag vinner de utan några större problem. Vi tror att OG klarar av att vinna mot virtus.pro i denna match.

Speltips: OG vinner över Virtus.pro till oddset 1,77 hos Bethard.

FURIA vs Swole Patrol

FURIAs inledning har varit magnifik och just nu leder man sin grupp på maximala poäng efter två spelade omgångar. Mot Swole Patrol ska det återigen bli seger då motståndaren har haft det tufft med två förluster på de tre inledande matcherna. Nu talar det mesta för att det brasilianska laget FURIA kommer att vinna komfortabelt och kanske kan de skrälla till sig segern i grupp D som innebär avancemang till andra rundan. Vilken bragd de vore för FURIA som inte var tippade i toppen inför tävlingen. Om det räcker hela vägen till gruppseger är tveksamt men seger mot Swole Patrol bör det bli.

Speltips: FURIA vinner över Swole Patrol till oddset 1,30 hos ComeOn.

Evil Geniuses vs MIBR

Omgångens på förhand sämsta möte är det i grupp D mellan Evil Geniuses och MIBR. Evil Geniuses är favoriter och ska vinna matchen mot MIBR, rankade 24 på världsrankingen. Evil Geniuses ligger på en sjunde plats på samma lista och även om formen inte finns där ska man kunna vinna komfortabelt mot MIBR. Allt annat vore en rejäl missräkning och ett fiasko för det amerikansk-kanadensiska laget. 

Speltips: Evil Geniuses vinner över MIBR till oddset 1,30 hos Betsafe.

ESL PRO LEAGUE

Betta med fina odds hos Betsafe

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.