nicaraguan fotboll

Nicaragua Premier League omgång 13 – Odds & Tips

Dags för omgång 13 av Nicaragua Premier League och det finns en hel del spännande matcher att se fram emot med seriefinalen mellan Managua mot Esteli som det stora dragplåstret där båda lagen har visat upp strålande form. Men det är inte bara seriefinalen som lockar utan onsdagen och torsdagen bjuder på flera spännande matcher. 

Nicaragua Premier League

Betsafe logga

Chinandega vs Juventus Managua

Den kanske mest ovissa matchen på förhand spelas mellan Chinandega och Juventus Managua. Endast en poäng skiljer lagen åt där Juventus Managua just nu innehar den sista kvartsfinalplatsen. I förra matchen hade Chinandega det otroligt tufft och åkte på ordentligt med däng när de förlorade med 0-7 mot Ferretti. Juventus Managua kommer också från förlust efter att de inte räckt till mot Jalapa och förlorat med 0-2. Oddsen talar för att det kan bli en mycket jämn match vilket har varit fallet i de två senaste interna mötena som slutat 1-1. Därför tror vi inte på någon målrik historia den här gången heller mellan två formsvaga lag.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,90 hos Betsson

Ocotal vs Jalapa

Nästjumbon Ocotal tar emot Jalapa som ligger stabilt i mitten av tabellen. Fortsätter Jalapa på inslagen väg kommer det bli slutspel då man har fem poängs marginal till lagen som hotar underifrån. Nu väntar en på pappret enkel match mot Ocotal, ett lag som endast har två segrar på sina nio senaste matcher. Oddsen inför matchen är jämna med hemmalaget som knappa favoriter. Kanske har det att göra med att Ocotal brukar ha relativt lätt för Jalapa. Visst vann Jalapa senast med 2-1 men innan dess hade Ocotal nio raka matcher utan förlust mot Jalapa, varav sju segrar. Nu tror vi på en jämn och spännande match.

Speltips: Vi kan inte skilja lagen åt utan spelar X till oddset 3,20 hos Betfair 

Sabanas vs Real Madriz

Jumbon Sabanas förlustrad lyser rödare en brittisk turist efter en dag på stranden på Magaluf. Sabanas har inte vunnit på tio matcher och ligger sist i tabellen med endast en seger på de tolv inledande matcherna. Nu väntar ett formstarkt Real Madriz som vunnit två matcher i rad samtidigt som man hållit nollan. Real Madriz jagar också sista kvartsfinalplatsen som endast är målskillnad bort. För Sabanas handlar allting om att inte komma sist men just nu talar allt för att så blir fallet.

Speltips: Vi spelar Real Madriz som segrare till oddset 2,50 hos Unibet.

Driangen vs Ferretti

Ferreti hade tre raka förluster innan Chinandega kom på besök i förra omgången. Då blev det rejäl islossning när Ferretti van med hela 7-0. Motståndaren Driangen kommer från förlust mot serieledaren Managua men hade innan dess tio raka matcher utan förlust varav åtta segrar. Det tar laget på en tredjeplats när man nu ställs mot fyran Ferretti som ligger sex poäng bakom. Vi tror att Driangen ordnar segern i denna match.

Speltips: Driangen vinner mot Ferretti till oddset 1,65 hos Nordicbet. 

Managua FC vs Esteli

Vilken seriefinal vi har framför oss när ettan Managua tar emot tvåan Esteli på Estadio Olimpico del Ind Managua. Hemmalaget Managua tog sin första ligatitel någonsin 2018 och har ett litet grepp om seriesegern som ger semifinal och seedning. Motståndaren Esteli är dock bara två poäng bakom vilket innebär att en seger tar laget upp i topp. Räkna med ett bra tryck på läktarna i årets höjdpunkt av Premier League i Nicaragua. 

Speltips: Vi tror att Managua vinner över Esteli till oddset 1,95 hos Betsafe. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.