Hammarby - AIK allsvenskan 2019

Stockholms derby -Hammarby mot AIK 22/9 Allsvenskan

Guldjakten i årets allsvenska fortsätter med bravur när Hammarby tar emot AIK på plastmattan Tele2 Arena. AIK ligger tvåa i tabellen när man gästar fyran Hammarby som är sex poäng från serieledning. Vad säger våra bettingexperter om denna match?

Vilka speltips bettar experterna på Hammarby – AIK?

Lyckas Hammarby haka på guldjakten?

Hammarby måste vinna om de ska ha en chans att nå guldet medan AIK vid förlust kan vara fyra poäng bakom Djurgården. Helgens match kommer därför bli oerhört intressant då ytterligare ett lag kan bli avhängt från guldstriden. 
AIK har sett trötta ut de senaste matcherna men har gått rent mot Djurgården och BK Häcken i två raka matcher vilket imponerar. Det tyder på en styrka i truppen som dessutom vann SM-guld i fjol och har rutinen att vinna en serie.

Bettingexperternas oddsanalys på Hammarby – AIK

Oj oj oj vilket Stockholmsderby vi har framför oss återigen. AIK lyckades vinna mot Djurgården precis innan landslagsuppehållet och nu siktar man på tre nya poäng borta på plasten som omger Tele2 Arena. Hammarby är favoriter enligt oddsen men brukar ha det svårt mot topplagen även om man är obesegrade på hemmaplan under säsongen.

Kommer Hammarby hålla pressen?

Det är också Hammarby som verkligen behöver vinna. Förlust och Bajen är borta från guldstriden då de inte tar igen potentiellt nio poäng på sex matcher. Hemmalaget hade varit en guldkandidat om de klarat av gräsmatcher men detta gör de inte det och därför blir det inget SM-guld det här året heller.

Har hemmaplan fördel för Bajen?

Vi tror att Hammarbys hemmaplansfördel och faktumet att man är svårslagna på plast går jämnt ut med AIK:s cynism och mentala övertag på sina rivaler (3 raka segrar och hållna nollor). Därför väljer vi att lägga ett spel på att det blir oavgjort och bäst odds erbjuder ingen mindre än Nordicbet som har 3.30 på X på matchen.

Kan bli en målrik match

Hammarby är seriens målfarligaste lag och AIK har också offensiva vapen som minst sagt kan hota. Därför tror vi att det blir så att båda lagen hittar nätet i matchen. Vi kör ett bet på att båda lagen gör mål och ComeOn är spelbolaget som erbjuder bäst odds på detta bet. 

Sebastian Larsson är en av Allsvenskans bästa spelare och han brukar vara skillnaden i de viktiga matcherna. I derbyt mot Djurgården senast klev han fram från straffpunkten och satte in matchens enda mål. Nu tror vi att han kan lyckas göra mål igen. Därför spelar vi Sebastian Larsson som målskytt och får bäst odds hos Unibet som ger 5,20. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.