Logo PSG - Reims

Massor av spelarspecialer i Ligue 1 mötet mellan PSG och Reims

I det stundande Ligue 1 mötet mellan PSG och Reims på Parc des Princes som äger rum på onsdag 25/9 bjuder vi på massor av speltips och roliga marknader för dig att spela på.

Marknader med högt spelvärde

I ärlighetens namn ska det inte vara några problem för Ligue 1 giganterna från Paris att avfärda mittenlaget Reims på hemmaplan. Det är väl ingen överraskning att PSG leder ligan efter deras starka säsongsinledning. Vinnarmentaliteten från ligan verkar även ha följt dem ut i Europa och Champions League efter lagets snygga demolering av Real Madrid i onsdags.

PSG’s form

Med det motståndet som Paris har i Ligue 1 känns det svagt att gå och förlora mot Rennes. 23/9 Förlusten mot Rennes är förvisso lagets enda den här säsongen. Ett mer positivt resultat fick Paris istället med sig i helgens möte mot Lyon. Segern satt långt inne, men det var Neymar som slutligen sköt in segermålet i matchen och Di Maria passade fram. Efter sommarens utspel från Neymar om att han ville lämna klubben är inget fansen har glömt bort. Han gör dock det han ska på planen och Thomas Tuchel visar sig från sin mest professionella sida genom att använda honom.

Med tanke på matchens betydelse och hur svårt PSG har haft i dessa bortamöten börjar Neymar sakta att återuppta sin fallna mantel och kanske kan han även så småningom sätta på sig kungakronan igen. Om det händer kommer den dock alltid att stå på sned.

Reims form

Reims första match för säsongen började så bra med en bortaseger mot svåra Marseille. Ett annat av de lag som beräknas hamna i toppen i år är Lille som de slog på hemmaplan med 2-0. Dessa två matcher är de enda segrarna på lagets sex matcher den här säsongen. Annars är det väldigt blandade resultat med både förluster och oavgjorda resultat. Laget ligger på tionde plats och det är säkerligen runt dessa platser i tabellen laget kommer att befinna sig även resten av säsongen. På onsdag är det dags för lagets tuffaste utmaning hittills den här säsongen. Vi får se om de lyckas få med sig ännu ett bra bortaresultat.

Ángel Di María’s prestationer ska inte underskattas

En spelare i PSG som ofta glöms bort är Ángel Di María. Han är en högst bidragande orsak till klubbens alla framgångar och en av lagets meste poänggörare. PSG har såklart ett av planetens mest stjärnspäckade lag med Cavani, Mbappé och Neymar. Dessa spelare drar mer rubriker just p.ga deras stjärnglans. Di María har befunnit sig i periferin i alla de klubbar han har spelat men alltid presterat, både när det gäller viktiga mål och assist. Han har fått en grym start den här säsongen och det var han som spelade fram till Neymar’s mål i mötet mot Lyon senast.

 Di María är den spelaren som ofta kliver fram när laget behöver det som mest och slår den avgörande passningen, eller punkterar matchen med ett viktigt mål.

Är Reims tillräckligt bra för att ställa till med problem mot PSG?

Reims spelartrupp innehåller inga namn som direkt skrämmer motståndandarlagen. Iaf inte PSG. Lagets värvningar inför säsongen består av spelare från Europas lite sämre ligor som belgiske Björn Engels från Olympiakos och Dario Maresic från Sturm Graz. Förvisso är det unga spelare som har en framtid, men inget som kommer att hjälpa dem till att vara en utmanare till PSG, eller ens Europa League spel nästa säsong. Det känns samtidigt väldigt orättvist att jämföra dessa lag sett till spelarmaterial eftersom att PSG har råd att plocka in i stort sett vilken spelare som helst i världen. PSG ska inte ha några som helst problem mot Reims eftersom att de är svagare på alla positioner.

Tips på hur matchen slutar och fem senaste mötena

Senaste gången lagen möttes var i förra säsongens sista match. PSG hade vid det tillfället redan säkrat ligasegern och var säkerligen mer eller mindre omotiverade. Matchen slutade 3-1 för Reims på hemmaplan. Förutom den segern har Reims som bäst ett oavgjort resultat hemma mot PSG när de lyckades spela 1-1 från 2015. De resterande tre matcherna har PSG vunnit med siffrorna 3-2, 4-1 och 4-1. Alla PSG’s vinster i de senaste fem mötena har kommit på Parc des Princes.

Reims ska inte ha en chans att kunna hota PSG på hemmaplan. De har inte spelarmaterialet plus att laget inte är inne i någon vidare bra form som kommer att lyfta dem till högre höjder. PSG har både formen och ett överlägset spelarmaterial. Vi tippar att PSG vinner med 4-1.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.