Vitryska fotbolls ligan

Vitryssland – Vysshaya Liga – Fredagens omgång med speltips


När majoriteten av all världens idrott ställs in är det glädjande att det i alla fall spelas fotboll som vanligt i Vitryssland. För att rivstarta helgen på bästa sätt tar vi oss en spaning på de två matcher som spelas på fredagen klockan 16:00. Matcherna går parallellt och det är den andra omgången av Vysshaya Liga som gäller. Förhoppningvis bjuds tittarna på sevärda matcher men oavsett vilket är det gött att det spelas fotboll i helgen.

Spela på Vitrysk fotboll

betsson logo

Zhodino vs Belshina – Speltips med bäst odds

Tankar och matchanalys

När Belshina inledde med att få kraftigt med stryk mot FC Minsk med 1-3 i premiären var det desto mer jubel för Zhodino efter slutsignalen. Att Ramos stänkte in 1-0 mot Soligorsk i den 91:a minuten gav givetvis Zhodino en rejäl boost. Framförall med tanke på uttåget i vitryska cupen mot samma lag. Inför premiären hade Zhodino fyra raka matcher utan mål och att därför få avgöra sent kändes givetvis skönt.

Belshina förlorade alltså med 1-3 och vi tror att Zhodino är för starka för att inte vinna, framförallt med tanke på fördelen av hemmaplan. Samtidigt har Zhodino haft problem med målskyttet vilket borde tala för en målsnål match. Vi spelar under 2,5 mål samt att det blir jämnt antal mål i matchen. Bra odds erbjuder Betfair och ComeOn.

Rukh Brest vs Energetik-BGU – speltips med högsta odds

Tankar och analys om matchen

Två lag som inledde med att vinna sina respektive premiärer – mot svårt motstånd dessutom – ställs mot varandra på Yunost Stadium i Brest, en arena med plats för 2310 åskådare. Det kan mycket väl bli en tillställning med mycket känslor men vi har svårt att utse en vinnare med tanke på förutsättningarna. Därför väljer vi att lägga ett bet på X och får bäst odds hos Bethard på det spelet.

Tre av de fyra senaste interna mötena har slutat i målfester och vi tror att det kan bli en del mål i denna match också. Därför väljer vi att lägga ett bet på över 2,5 mål och vänder oss till Betsson. Av samma anledning lägger vi också ett bet att båda lagen gör mål. Betfair erbjuder bra odds på detta bet.  

Odds hos Betsafe

Betsafe logga

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.