Bet on Aces Banner
Sätt in 100 kr och få 300 kr!
16x minst 2.0
 Tid för uttag: 24 timmar
Har inte Svensk Spellicens!

Bet On Aces Recension

Bet On Aces är ett spelbolag skapat för storspelare. Bet On Aces är såklart också öppet för dig som inte är en storspelare och endast hobbyspelar litegrann. Bet On Aces har en grym design och en väldigt lättnavigerad hemsida så du som spelare enkelt kan hitta marknaderna du vill spela på. Spelmöjligheterna på Bet On Aces är otaliga och du som spelare kommer alltid hitta något som passar dig, vare sig du är ute efter betting, live casino eller poker har Bet On Aces utbudet.

Bet On Aces odds hemsida

Varför ska du skapa ett konto hos Bet On Aces?

Bet On Aces är ett av marknadens bästa spelbolag och med sitt konkurrenskraftiga utbud finns det bara positiva faktorer med att ha ett konto hos dem. Bet On Aces sportsbook är som så många andra inriktad på fotboll men de erbjuder även marknader på alla sporter du kan tänka dig. De erbjuder också ett brett utbud av livebetting där du kan betta på matcherna medan de är igång. Kanske vill du spela på vilket lag som får nästa hörna eller vilka som gör nästa mål? Möjligheterna är otaliga. Bet On Aces erbjuder några av marknadens högsta odds så du som spelare kan maximera dina vinster. Höga odds är något som ligger varmt om hjärtat hos Bet On Aces.

Skulle du stöta på några problem när du använder Bet On Aces finns deras fantastiska support team där för dig. Vare sig du har en kort fråga rörande ett spel eller något större som kanske rör ett uttag så kommer din fråga eller ditt problem behandlas med största respekt och de kommer göra allt för att hjälpa dig. Inget problem är för litet hos Bet On Aces support. Bet On Aces erbjuder hjälp både via live chat och email. Vill du få ett snabbt svar är det bra att vända sig till deras live chat, den hittar du nere i det högra hörnet på hemsidan. Klicka på ikonen som ser ut som en pratruta så kommer du direkt till live chatten och kan få snabb hjälp med ditt problem. Du kan också kontakta Bet On Aces via mail om du har ett större problem eller en fråga som kräver ett lite längre svar på support@betonaces.com.

Få 100% upp till 1500kr i välkomstbonus hos Bet On Aces

Bet On Aces erbjuder en mycket förmånlig bonus till alla nya kunder, 100% upp till 1500kr. En väldigt bra bonus i jämförelse med de andra spelbolagens välkomstbonusar. De flesta erbjuder endast 1000kr, medan Bet On Aces erbjuder 1500kr. För att bli berättigad för 100% bonus på din första insättning måste du sätta in minst 100kr. Bonusen är ett perfekt sätt att dubbla din första insättning och få lite extra pengar att spela för. Insättningen och bonusen måste omsättas sex gånger innan uttag är möjligt. Flera spelbolag har lagt sitt omsättningskrav på tio gånger, medan Bet On Aces endast har sex gånger. Spel med odds på 2.0 eller högre räknas till omsättningen.