Vysshaya Premier League omgång 7

Speltips vitryska Premier League omgång 7

Vi riktar in oss på omgång 7 av vitryska Premier League i detta speltips. Vi tänkte börja med att analysera fredagens möte mellan Bgu Minsk och Smolevichi som sparkar igång 15:00 på eftermiddagen. Från lördagens matcher hämtar vi mötet mellan Rukh Brest – Gorodeja med starttid kl:15:00. På söndagen spelar BATE som ses som en av favoriterna att vinna ligan det här året. De tar på hemmaplan emot Neman och den matchen sparkar igång kl:17:00. Med speltips på dessa tre matcher har du heltäckande speltips för den stundande långhelgen. Vi börjar med mötet mellan Bgu Minsk – Smolevichi.

Du vet väl att du kan streama alla matcher från vitryska Premier League hos Unibet? Följ våran guide för att skapa ett konto och börja streama

Bgu Minsk – Smolevichi

Säsongen började på bästa tänkbara sätt för Bgu Minsk som inledde med att ta tre raka vinster (i första matchen för säsongen slog de favorittippade BATE hemma med 3-1). I de tre senaste matcherna har de istället torskat tre raka där de inte ens har lyckats att göra mål. Men siffrorna visar inte laget riktigt rättvisa då de har gjort bra matcher. Det stora problemet den senaste tiden har varit att de inte kan få in bollen, men på hemmaplan har de bara en förlust och när ligans nästsistplacerade lag kommer på besök ser det hoppfullt ut.

Smolevichi – inte en seger hittills

Smolevichi har inte mäktat med en vinst denna säsong. Senaste matchen blev det nederlag hemma mot Dinamo Minsk med 1-3, trots interna problem i det besökande laget med tränaren som hade lämnat klubben innan matchen. I de två matcherna innan förlusten mot Minsk fick Smolevichi med sig två oavgjorda resultat. Men det ser inte bra ut då de har haft stora problem med målskyttet med bara 3 gjorda mål på 6 matcher. Ett Bgu Minsk på hemmaplan som bara väntar på att studsa tillbaka tippar vi kommer bli alldeles för svårt för det besökande bottenlaget Smolevichi. Vi hämtar spelet Hos Unibet till oddset 2.00.

Vinst till Minsk till 2.00

Klicka på knappen för att lägga spelet!

Rukh Brest – Gorodeja

Imponerande med tanke på att Brest som flyttades upp till högstaligan den här säsongen tagit åtta poäng på de sex första matcherna. Med en så stark inledning ser det väldigt lovande ut att de kommer klara kontraktet även nästa säsong. Även om det är svårt att avgöra såpass tidigt har de tagit poäng i de tre senaste matcherna. Det ser ut som att de har fått upp ångan och desto längre det fortgår desto svårare blir det för motståndarna att stoppa deras framfart. Framförallt är det deras försvar som imponerat genom att hålla nollan i fyra av de sex matcher de spelat.

Gorodeja på sjätteplats

Gorodeja har också spelat riktigt bra i inledningen av säsongen med tre vinster på sex matcher. Med deras nio poäng har de intagit sjätteplatsen och har därmed tagit rygg på BATE och Vitebsk som båda har tio poäng. Inför bortamötet mot Brest kommer de direkt från en förlust mot BATE i förra helgens hemmamatch. Precis som sina motståndare har de tack vare det stabila försvarsspelet kunnat tagit sina segrar då de inte släppt in ett enda mål när de vunnit. Problemet är att de inte har varit särskilt offensivt starka med bara 3 gjorda mål. Vi tippar därför oavgjort till oddset 3.40 hos Betsson.

BATE Borisov – Neman Grodno

Efter en något oroväckande inledning på säsongen där det inte gick att känna igen BATE Borisov som vunnit Vysshaya Liga femton gånger tidigare börjar vi återigen skymta vad de är kapabla till. Fin bortavinst i senaste omgången mot Gorodeja med 0-2 och en vinst och en förlust i de två matcherna innan dess. De senaste resultaten har lett dem till att inta fjärdeplatsen i ligan och nu är det bara tre poäng upp till den absoluta topplaceringen. Vinst här och de andra resultaten går deras väg har de chans att inta andraplaceringen efter att omgång 7 är spelad.

Neman – taggade efter en fin seger

Neman Grodno ska inte underskattas, även om deras säsong har varit mer ojämn än motståndarnas har de samlat ihop åtta poäng efter de sex första matcherna och är ett av de mest producerande mittenlagen med sex gjorda mål. Tre av målen gjorde de i förra omgångens match när de på hemmaplan slog det besökande Bgu Minsk. Det som talar emot att de ska kunna ta poäng borta mot BATE är deras usla resultat när de inte spelar hemma. I deras tre bortamatcher har de förlorat två och spelat en oavgjord.

Vi spikar segern till BATE med tanke på deras senaste resultat är det här ett möte de ska vinna. Spelet lägger vi hos Unibet till oddset 1.33.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.